23 januar 2022

and the new day's always taunting

 

Det er en lidt mærkelig tid - det føles som om alle enten er testet positive eller venter på at gøre det, og omkring mig må flere og flere gå i isolation. Jeg er efterhånden ikke frygtelig bekymret for selv at blive ramt (men dog stadig nervøs for senfølger!); lige nu tænker jeg mest på, at det ville forpurre mine planer om et Jyllandsbesøg i næste uge. Min mand og jeg har planlagt et visit hos begge familier, og jeg kan slet ikke bære, hvis det ikke kan lade sig gøre. Min PCR-test fra i går viser dog stadig negativ, så i aften bestiller vi billetterne.

Flere af mine aftaler er også blevet aflyst de sidste par uger, men jeg har været helt ærlig, når jeg har forsikret mine venner om, at en uventet aleneaften bestemt ikke er en straf for mig. Jeg synes min energi forsvinder dobbelt så hurtigt i øjeblikket, og det er godt for mig at kunne lade op igen. Vi ser stadig mange serier herhjemme, men jeg får også bygget bunkevis (virkelig...) af LEGO, farvelagt fantasidyr og lagt puslespil - og helt alene er jeg aldrig, for Jimmy holder mig trofast med selskab igennem det hele. Det er for det meste velkomment, men som den skarpe læser nok har spottet, er Jimmy også katten bag en puslespilsbriks forsvinden og blokering af instruktionsmanual, hvilket jeg har meget lidt forståelse for. 

Jeg kæmper stadig lidt med cykelturene til arbejde, der i den sidste tid har budt på heftig blæst, hagl, regn og sne. Fuldmånen har dog gjort det hele lidt flottere, og jeg forsøgte flere gange(!) at få et billede af dens grandiositet med mit dårlige mobilkamera, hvilket tydeligvis ikke lykkedes. 

I går tog min mand og jeg endnu en tur på The Midwestern Diner, der har amerikanske ejere og laver virkelig lækker, greasy diner-mad. Vi fik en Bears Special med guddommelige hashbrowns og mundvandsfremkaldende, tykke pandekager, og det var den perfekte start på en afslappende weekend. (Og nej, LEGO-figurerne er ikke min mand og mig - men jeg vil meget gerne snart have lavet et par figurer, der kan komme med mig på eventyr! - det var bare dem, jeg lige havde i tasken.) 

2 kommentarer:

 1. Pæn - og meget sjælden mink, ha ha
  Har faktisk flere overvejet the Midwestern Diner - fungerer det bedst som brunch-sted, tror du?

  SvarSlet
  Svar
  1. Beklager mit sene svar - jeg har været en tur i Nordjylland uden computer. :)
   Altså, man kan få burgers og all day-breakfast, så tidspunktet betyder måske ikke det store - men jeg ville nok vælge det til brunch. :) Der kan godt være mange mennesker derinde, så jeg plejer (de to gange jeg har booket bord) at spørge om jeg må få et bord på den hævede "terrasse" ved vinduet. :)

   Slet