15 januar 2022

nite and fog are my days

 
Argh, januar er en lortemåned! Væk er decembers julehygge og opmuntrende lyskæder, og tilbage står januar grå og blæsende i en sådan grad, at jeg i går måtte cykle knap syv kilometer på arbejde i strid modvind og første gear hele vejen. Det er aldrig sjovt at skulle trampe i pedalerne for at komme ned ad Knippelsbro. Her er lidt mere, der har været rigtig træls den sidste tid: 

- Martí Cifuentes er fortid i AaB, og det er jeg virkelig træt af. På den ene side har jeg fuld forståelse for, at han flytter "hjem" til Stockholm, til sin kone og sine små børn, som han ikke har set meget til det sidste års tid (for det ER jo den primære årsag), men på den anden side burde han nok havde forudset det?! Jeg var blevet rigtig glad for hans trænerstil og hans flotte udseende, og jeg jubler ikke ligefrem ved udsigten til f.eks. Thomas Thomasberg. 

- Min far har været et par dage på sygehuset. Hans situation kan heldigvis ret nemt løses med et antibiotikadrop, men det var stadig noget af en forskrækkelse, og det var svært ikke at tænke på sidste år, hvor han gennemgik en operation og fik fjernet en nyre. Min hjerne går helt i selvsving når jeg bekymrer mig, men det bliver forhåbentligt kortvarigt denne gang.

- Jeg har brudt begge mine ellers ufatteligt uambitiøse nytårsforsætter (som kun jeg selv kendte til.) For det første skulle jeg slette mobilspillet 'Merge Dragons', der har taget pinligt meget af min tid de sidste par år, men jeg mangler kun liiiige at gøre én ting mere, før jeg har nået alle mine mål! Så der går nok lige en måneds tid endnu. For det andet skulle jeg holde mig langt væk fra reddit og influencergossip, der er den underligste guilty pleasure jeg længe har haft - jeg følger ikke en eneste influencer på sociale medier, men en af mine overspringshandlinger er altså at læse om, hvor meget de fucker op. Det har ikke været muligt for mig at holde mig helt væk, og jeg ved derfor alt om både Fie Laursens graviditet og #nabogate. Jeg er ikke stolt af mig selv. 
 

2 kommentarer:

  1. Ja det er noget loooort at Cifuentes er stoppet i Aab, kan ikke lige se hvem der kan tage over med et snuptag og fortsætte de gode takter... Allan Kuhn?! :-) God bedring til din far.

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er virkelig skidt med Cifuentes! Jeg har ikke nogle gode bud, synes jeg. :( Og tusind tak - han er heldigvis næsten frisk igen.

      Slet