22 november 2021

now believe that magic works

Jeg har været en hurtig tur i Nordjylland i weekenden til min nieces fire-års fødselsdag, og det var meget tiltrængt og dejligt at se min familie igen. Jeg prøvede ihærdigt på ikke at købe alt for mange gaver til min niece, men det er virkelig svært at begrænse sig, når et helt nyt marked pludselig åbner sig for én. Vi har spillet pruttespil med Onkel Reje og bygget en fin julepingvin, men det var nok i virkeligheden spirografen (jeg måtte selv lige google navnet) til en femmer fra Søstrene Grene, der imponerede mest. 

Til min fødselsdag i foråret forærede min søster mig billetter til "The Magical Music of Harry Potter", og i går havde vi en helt forrygende søsterdag med tapas på Caféministeriet og efterfølgende koncert. Vi vidste ikke helt, hvad vi gik ind til, men det var en både sjov, smuk og rørende oplevelse, og det var helt specielt at høre musikken fra et af mine favorituniverser fremført af et symfoniorkester. 
Offentlig transport er praktisk talt ikke-eksisterende hos min søster (bevares, jeg kan tage med skolebussen til Aabybro klokken seks og syv om morgenen, det må da være rigeligt), og det gælder om at tage imod et lift, når man kan - så jeg havde lidt ekstra tid i lufthavnen inden jeg skulle flyve hjem i eftermiddags. På trods af Jyllands-Posten og Faxe Kondi frem for Politiken og Coca Cola var det faktisk en ganske rar pause i en tom, solbeskinnet lounge med udsigt over lufthavn og fjord, og på den efterfølgende flyvetur sank jeg helt ned i sædet og beundrede skyerne. Udover den åbenlyse fordel ved den forkortede rejsetid, nyder jeg hver gang også godt af selve flyveturen, der på både banal og bogstavelig vis får mig til at se tingene lidt fra oven og komme tættere på lyset. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar