10 april 2022

I want the risk, I want to dare

 

Det har været endnu en god og begivenhedsrig uge - det var i hvert fald heldigt nok at i dag har været helt uden planer, for jeg er liiidt træt i både hoved og krop. I onsdags var jeg med min gode veninde til Vin & Videnskab, der denne aften bød på foredrag fra fire parasitologer - og det var sindssygt spændende! Jeg har nævnt det før, men det er så fedt at have en veninde, der også synes det er sejt at tilbringe en aften med at lære om malaria, spoleorm og græshopper drevet til selvmord af en ultraklam hårorm. Faktisk passer jeg dyr for en af foredragsholderne, hvilket jo kun gjorde det endnu mere spændende - og jeg har en fornyet respekt for de bændelorme, jeg er i daglig kontakt med på mit arbejde (selvom de nu heldigvis ikke kan overføres til mennesker). I pausen fik vi et glas vin og fik et nærmere kig på parasitter under mikroskop - men jeg viser lige et billede af Jimmy i stedet for, da han objektivt - og subjektivt - set er noget sødere. 

Min mand har været i Jylland og spille koncert i weekenden, så jeg overværede AaBs 3-0 sejr over Randers sammen med Jimmy - og hvilken fest! Det er simpelthen en fornøjelse at se AaB spille fodbold i øjeblikket, og selvom jeg for kort tid siden var ganske tilfreds med overhovedet at have nået top 6, begynder jeg næsten at tro på mere nu. Jimmy var også begejstret og fejrede sejren ved at rage det meste af mit LEGO på gulvet.  

I lørdags var jeg til min Carpark North-koncert nummer 45, da min veninde og jeg havde en skøn aften i det udsolgte DR Koncerthus. Til sommer er det tyve år siden min veninde og jeg mødte hinanden første gang, da vi startede i samme gymnasieklasse - og noget af det allerførste vi gjorde sammen, var at tage til Carpark North-koncert sammen. Så det var også en speciel ledsager at have med, men det gjorde bestemt ikke oplevelsen mindre. Publikum var PÅ, og det var fedt at se bandets oprigtige glæde og benovelse over opbakningen.

Bagefter debatterede vi, om vi skulle gentage successen fra en måneds tid siden og tage på Charlie's og drikke et par øl, men kloge af skade nøjedes vi med en enkelt Dark and Stormy i baren i Koncerthuset. Det var en herlig aften ude, og jeg var hjemme tids nok til at kunne bygge LEGO en tre-fire timer i nat. Good times. 

6 kommentarer:

 1. ...Din ka-tet Lego figur har et mere socialt liv end mig, hahaha!
  Derudover føler jeg mig lidt snydt over, at du ikke også har postet klamme parasitbilleder ved siden af de nuttede Jimmy-billeder 😄

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha! Hun har nu også været lidt ekstra ude den sidste tid. :D
   Jeg vil bestemt opfordre dig til at søge på klamme parasitbilleder på google - det er en fascinerende og frastødende verden, man bliver suget helt ind i!

   Slet
 2. Jeg ville også syntes det var et fedt koncept:) Og lækker detalje med legopersonen. Min nysgerrighed er vakt, hvordan bliver en græshoppe drevet til selvmord? Smerte? Og drukner de sig? (det er alt min fantasi kan komme op med... ).

  (Skal til fremvisning nr 2 i dag, med fagperson, på en lillebitte landagtigejendom. Kun een nabo, som åbenbart er græskarbonde. Det kan kun være godt).

  Kh
  HemmeLine

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er et fantastisk koncept! Der findes en parasit, hårormen, der bliver udklækket og vokser i biller og græshopper, men da de har brug for vand for at nå næste stadie af deres livscyklus, manipulerer de værten til at kaste sig i vandet ved at påvirke hjernen. Det er super badass!

   Og hvor lyder det spændende! Jeg håber det gik godt! En græskarbonde lyder som den PERFEKTE nabo, haha!

   Slet
  2. Viiiildt! Naturen er så fed, så fed.

   Håndværkeren slagtede det på 5 min.. Vi leder videre.

   Slet
  3. Ja, den er så fascinerende!

   Ah, det var en skam. Men godt at have en håndværker, der kan skære igennem! Held og lykke med jagten!

   Slet